τα νεα μας

Τριήμερο Πρόγραμμα AgrifoodLeadership

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο βιωματικό τριήμερο του προγράμματος AgrifoodLeadership, του πρώτου εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή στην πόλη της Πάτρας από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου.
Ο στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γίνουν μέλος μιας κοινότητας ηγετών, να δικτυωθούν με καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου της Αγροδιατροφής και να συζητήσουν για τις νέες τάσεις στην παραγωγή, μεταποίηση και εφοδιαστική αλυσίδα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριημέρου, ο εκπαιδευτής κ. Γιάννης Μαυροκορίδης έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ηγετικές δεξιότητες.

 Η κα. Φωτεινή Γιαννακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων, μίλησε για την εργασία στον αγροδιατροφικό τομέα και ο κ. Κωνσταντίνος Ωραιόπουλος, General Manager Greece, Balkans & Middle East της COMPO EXPERΤ, ανέλυσε το θέμα “Cultural Diversity in Business”.
Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εργοστάσιο της COMPO EXPERT Hellas στην Πάτρα, χορηγό του βιωματικού τριημέρου, όπου είδαν από κοντά τα στάδια της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας των λιπασμάτων.
Μάθε περισσότερα εδώ: https://tinyurl.com/3uw4uhnv
Το πρόγραμμα Agrifood Leadership είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που στοχεύει στην ανάπτυξη της νέας γενιάς ηγετών στον αγροδιατροφικό τομέα και υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Stavros Niarchos Foundation.
Τεχνικός και Στρατηγικός Σύμβουλος είναι το Rutgers University των Η.Π.Α.

news

Περισσότερα Νέα

Scroll to Top
Scroll to Top
Skip to content