Σχετικά με εμάς

To 2011 ο Ιωάννης Μαυροκορίδης δημιουργεί την εταιρία CROSS Business Training.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων στον ιατρικό κλάδο ως εξωτερικός πωλητής και μετέπειτα για 5 έτη σε θέση του προϊσταμένου τμήματος πωλήσεων αλλά και του μεταπτυχιακού διπλώματος στην διοίκηση επιχειρήσεων που διαθέτει , προέκυψε η ανάγκη όταν του ζητήθηκε να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε συγγενείς και φίλους που δραστηριοποιούνταν στον επιχειρηματικό κλάδο.
Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα επιτυχές αφού μετά την εκπαίδευση του
προσωπικού τους οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν, η ομάδα ήταν πιο δεμένη και η εξυπηρέτηση πελατών βέλτιστη.
Έτσι, από στόμα σε στόμα και ο καθένας από την αγάπη του μετέδωσαν την CROSS σε φίλους και γνωστούς.

1678271437680 1 scaled

‘Έκτοτε o Ιωάννης Μαυροκορίδης εκπαιδεύει, κάνει Business Coaching, παίρνει συνεντεύξεις, γνωρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το όνομα και το Brand μιας επιχείρησης. Από τους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές ως τον συνεργάτη που θα εξυπηρετήσει τον τελικό πελάτη.
Γνωρίζει τον άνθρωπο βαθιά και ουσιαστικά περνώντας όσες ώρες χρειαστεί μαζί του ώστε να ‘’μπεί και ο ίδιος ‘’στον οργανισμό με τρόπο βιωματικό και ολιστικό για να μπορέσει να υποστηρίξει , να καθοδηγήσει, να παρέχει την εκπαίδευση και την υπηρεσία που χρειάζεται προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στις προκλήσεις της επιχείρησής. Με πραγματικά σενάρια και βιωματικά role plays , με τους συμμετέχοντες να αναπαριστούν θέματα ,αντιρρήσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά με τους πελάτες, συνεργάτες, υφισταμένους,managers και τρόπους αντιμετώπισής τους.
Διότι η εκπαίδευση και το coaching μπορούν να βοηθήσουν τα στελέχη να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις προκλήσεις του επαγγελματικού περιβάλλοντος.
Οι σχέσεις με τους πελάτες μας είναι πολύτιμες.
Γι’ αυτό πρέπει να μας ξαφνιάζει ο εαυτός μας για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς.

meet the coach

Ιωάννης Μαυροκορίδης

Gallery | Cross Business Training | Εκπαίδευση Στελεχών Επιχειρήσεων | Business Coaching | Human Resources | Ιωάννης Μαυροκορίδης
Σεμινάρια - Εκπαίδευση | Ιωάννης Μαυροκορίδης | Cross Business Training | Εκπαίδευση Στελεχών Επιχειρήσεων | Θεσσαλονίκη | Εκπαίδευση Προσωπικού – Business Coaching – HR

Τον Μάιο του 2022 εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρίας CROSS Business Training η Ευτυχία Γιαπούλη ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η γνωριμία και η συνεργασία με τον Ιωάννη Μαυροκορίδη ξεκινάει από παλιά διότι ο ίδιος υπήρξε προϊστάμενός της για χρόνια σε πολυεθνική εταιρία Ιατρικών υλικών.
Κρατώντας σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας με την πρώτη ευκαιρία συναντήθηκαν και πάλι επαγγελματικά στην CROSS Business Training.
Η ίδια έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρίες ως εξωτερική πωλήτρια Ιατρικών και Οδοντιατρικών υλικών και είναι κάτοχος του ‘’Diploma in Sales Management του ISMM ‘’.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε όλα τα Σεμινάρια Ηγεσίας της CROSS Business Training, μπορεί να προτείνει, να καθοδηγήσει, να συμβουλεύσει τους ενδιαφερόμενους για τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα και πώς αυτά μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση των επιχειρήσεων.
Επίσης παρέχει υποστήριξη στα θέματα που αφορούν το τμήμα HR της εταιρίας και του Business Coaching.
Στην CROSS Business Training πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας κόσμος εκπαίδευσης όπου μπορούμε να βαδίσουμε μαζί, να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας, να σας προσφέρουμε την υποστήριξη και τις τεχνικές τόσο για τα στελέχη που ηγούνται ομάδων όσο και τους συνεργάτες που εξυπηρετούν τον τελικό πελάτη προσφέροντας μια άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των αναγκών
τους.
Γιατί τις εταιρίες τις κάνουν οι άνθρωποι και οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά.

STATISTICS
Στατιστικά
ατομα
1 +
εταιρειες
1 +
ωρες εκπαιδευσης
1 +
Testimonials

Eίπαν για μας

PHOTO GALLERY

Φωτογραφικό Υλικό

Scroll to Top
Scroll to Top
Skip to content