Στήριξη της Έρευνας

"Προφίλ & Ικανοποίηση Τουριστών, Απόδοση Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης"

✨ Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο Electra Palace στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, η ομάδα της CROSS Business Training είχε την τιμή να παραβρεθεί στην ετήσια έρευνα ικανοποίησης πελατών ξενοδοχείων της πόλης, στην οποία ήμασταν και χορηγοί.

📍Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και στην οποία παραβρέθηκαν και ιθύνοντες της πόλης μας αποτέλεσε μια σημαντική πλατφόρμα για την ανταλλαγή απόψεων και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της φιλοξενίας.

✨ Με μεγάλη μας χαρά και τιμή, η CROSS αποφάσισε να υποστηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία μέσω χορηγίας μας. Η απόφασή μας να στηρίξουμε κι εμείς αυτήν τη σημαντική εκδήλωση πηγάζει από την πεποίθησή μας ότι η συνεργασία και η ανταλλαγή γνώσεων είναι ζωτικές για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του τομέα του τουρισμού στην περιοχή μας.

📌 Εμείς στην CROSS Business Training υποστηρίζουμε ότι η εκπαίδευση και η συνεχής εκπαίδευση είναι καίριες για την επίτευξη των στόχων μας και χαρήκαμε που υποστηρίξαμε κι εμείς από την πλευρά μας την έρευνα για τους επισκέπτες της πόλης μας.

Περισσότερα Νέα

Scroll to Top
Scroll to Top
Skip to content